Výčitky
Anotace: proč prostě neumím být lidsky chladná
Dnes společnost mi dělá
sklenka červeného
a vráska na mém čele
značí cosi zlého
Výčitky včerejšího rozhodnutí
stále mě vracejí
přemýšlet nutí
ale do srdce nesmějí
Rozhodla jsem se správně
to přec vím
tak proč se sbírám na dně
marně zápasím
Proč svědomí černé
zevnitř mě sžírá
bažina to nedozírná
výčitka právě ... neumírá
Přečteno 350x
Tipy 37
Poslední tipující: blue, PoeziGirl, En, NikitaNikaT., grázlík, Severka, Štěpina G, Boleslava, WAYWARD, pennywise, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)