SvědoMÍ
Baletka černá,
příliš obyčejná,
po špičkách a v tichosti,
prošlapává lidské sny,
ničí přání bez ustání,
nemá pro nic zastání,
jak tančící tma působí,
když s černem splývá,
přitom upřeným pohledem se dívá,
na havrana černého - asi se v něm vidí,
jen své myšlenky,
v póze kdy je nad zemí šidí...
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Romana Šamanka Ladyloba, Šerák
Komentáře (0)