Strážní andělé....
Anotace: Takového andílka má snad každý a já za něj děkuji...
Ty jsi tím andělem,
jenž střeží mě před světem.
Pod svými křídly schranuje,
v pekle za mou duši bojuje...
Řekne neplač,neplač jen se směj,
v srdci miluj,trp a odpouštěj.
tvůj žalostný pláč utiší
nedělá,že neslyší.
Ostatní hrají,nic nezmůžou
za to andělé Ti pomůžou..
To jsou ti andělé co létají po světě v lidské podobě...
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Woski, D´Aninka, Dilla
Komentáře (0)