To jsem kočko na tom stejně. Když jde do tuhého, taky nevím co říct. Dotýkat se klenby, to asi není zadarmo. Ale silné sloupy to udrží. Cesta po které jsi tam přišla byla slzavá. A co se stalo se slzami? Zavlažily duši a ona ztichla. Na jak dlouho?
27.05.2008 15:55:00 | IvoMaria
není smutná...je v ní pouze ryzí procítění okamžiku, kdy jsme se snažili dotknout věčnosti...
02.04.2008 21:50:00 | Verena
z čet jsem ji 2x ne pro to že bych ji nerozuměl, ale abych se ještě jednou "prošel", cítil chlad ze silnej zdí..děkuju
29.03.2008 00:12:00 | kulishak