do pěkných slov... :)
"na ochraně" proti robotům je napsáno JJJ, takže na tom něco bude :)
02.04.2008 22:01:00 | drsnosrstej kokršpaněl
na jméno bez tváře
skoro jsem zapoměl
zapsané do snáře
citu co vyhořel
ve tmě si plavu sám
jen pro své potěšení
partnerku postrádám
na větvi k oběšení
vidiny nemívám
nechci být tesklivý
jenom se modlívám
a to jen pán Bůh ví …
31.03.2008 17:48:00 | HarryHH
kam by jsi utíkala..
prostě to nech plynout..
kdybys mne cestou nepoznala..
tak mi nic neříkej..
klidně mne můžeš minout..
snad jenom zlehka pohledem
mne naoko protni..
at v miru kazdej svoji cestou jdem
kam...
no přece do tmy.. .o)
29.03.2008 07:43:00 | Bean