MY, CO JSME „NA STARŠÍ“...

MY, CO JSME „NA STARŠÍ“...

Anotace: /Borisovi/

. . .
Hýčkaná princátka (pečení holubi přímo do huby)
Zkurvená boží hovádka
Perské kočky – voňavé & vykartáčované
(vrnící, na drahém divanu svůdně/líně ležící)
Psi – podvraťáci (odkudsi z ulice…co ne/chtěj tulit se)
Rošťácky rozcuchaní
šibalové
Geniální Rimbaudové
Výstavní kousky
obrázků na zeď –
Mannovi oslníví Tadziové
Wildeovi benjamínci
Vyvolení
Bůžkové touhy & smyslnosti
Buzerantský ikony sexu
se svůdně vykroucenou prdelkou
& smyslnými rty
(Říkejte nám)
"ženy v domácnosti"
Nároční jak děti – rozmazlení frackové
Domácí mazlíčci se zlatým obojkem
Předražený děvky
Usměvaví andílci
Podmaniví amorci
Zlatokopky / zkurvysyni
Darmošlapové
povaleči
vyžírky…
/nacpi mi to do dírky
rychle
přes luxusní rifle/-
. . .
Obklopeni vším
Tak viditelně zahrnuti…láskou
& přesto, že máme vše, co je nám na očích viděno
Jsme věčně nespokojeni –
Věčně reptáme, stěžujem si
na zlatou klec
na tloušťku
(jako důsledek příliš častých romantických/předražených večeří)
na akné z alkoholu & drog
(hrdla bezedných lahví jsou pro nás non-stop otevřená)
na znuděnost z nicnedělání
Ulehnem s knihou pod hedvábnou deku...
& bez jakéhokoliv náznaku vděku
tvrdíme,
že raději v tom honosném krbu shoříme;
(naši milovaní) páni,
než zůstat u něj uvázáni –
. . .
Autor Andrea Vatulíková, 29.03.2008
Přečteno 414x
Tipy 9
Poslední tipující: TERezicKA, Danah, jedam, Memories, Romana Šamanka Ladyloba, m-maybe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí