Osud
Anotace: Spletitá je naše cesta životem...
Osud je jako plynoucí řeka,
každá kapka - život člověka.
Nikdo však netuší,co ho čeká,
zda pro něj není plavba daleká.
Každý si pluje svou cestou,
smířený se svým osudem,
chráněn záchrannou vestou,
před jakýmkoli nárazem.
Naše duše je to, co nás chrání
před hříchem nás varuje,
k dobrému nás popohání,
ať každou "KAPKU" člověk miluje!
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: WhiteSkull, saddova, Simísek, Šerák, vodnař
Komentáře (3)
Komentujících (3)