Anotace: no lidé to nejsou, ale nevěděla jsem kam to zařadit
Pěkné, ale oni bojují se zlem dnes a denně (rána i noci) ne jenom, když spíme...
18.04.2008 20:14:00 | Lachailla
jsem cekala ze zase nekdo rekne ze to je takovy..... no jak predtim eroticky:-D, ale pritom ja to myslim kdycky uplne jinak!
29.03.2008 11:27:00 | Danča-frogie