Po červeném koberci
Anotace: "Can I believe When I don't trust" ...jen patlanice...
/ Chodí to po červeném koberci
...a není to láska. /
Potřeba jistoty,
že bude líp
je větší.
A větší
(než všechny ty obavy)
a větší
(než halucinace o štěstí)
a větší
(než poníženost,
která se dostavila po lásce
a pojmenovala věci správně,
kdy se ukázalo,
že situace
je
víc než kritická)
a ještě větší!
než všechny obchodní domy světa,
neštěstí všech lidí
a jejich vlastní hloupost.
/čas na změny?
možná
spíš ne
možná
.../
Přečteno 316x
Tipy 18
Poslední tipující: Mango-Holka, Pišák, Severka, Danah, Psavec, Bíša, takova, embryo v hlave, stmivani.na.lepsi.casy, Šerák, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)