new, nový..............
Anotace: je to úplně nový
Jsi jako dynamit
jako papiňák
plná barevných pocitů.
Jako stále opakující se hit,
co ti uvízl v uších
a má dost lechtivý slova
- víc než se sluší.
Chceš být milujcí matkou,
co pečuje o svého "vládce"
vychutnáváš si tu chvíli sladkou,
kdy svádíš ho hladce.
Zaboří hlavu svou
do tvých vlasů.
Je to tak jiný a tolik stejný
jak za starých časů.
Možná miluješ zodpovědně
a s úctou k vlastnímu tělu.
Duši máš naplněnou klidem
bez špetky nenávisti a hněvu
Teď už jen ukojit všechny hladový pocity
a zvyknout si na tu novotu,
že teď jsme tu spolu "JÁ A TY"
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Dračičák, Jirda
Komentáře (2)
Komentujících (2)