Vzpomínka na vánoce..
Anotace: Zamyšlení či definice?!
Čas vánoc je čas lásky
čas darů a usmíření
čas odhodit smuteční pásky
čas smrti i narození.
Čas vyznání i opuštění
čas uspořádat hodnoty
čas na vinu i odpuštění
čas souznění i samoty.
Vladyka
Přečteno 591x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
Komentáře (2)
Komentujících (2)