Def. sračka co klesla až dolů...
Anotace: .....???....jop....
po pátku
jsem poznala
že už to definitivně nejsme my
....
bez
ohledu na všechno
jen využívání a lži
.
a mě už to nebaví
a ostatně
zjistila jsem
že už neumíme bejt my
....
že už nechcete být my
.
škoda,že vás mam tak kurva ráda
.
ale po pátku už nejsme my
Přečteno 212x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, Naracca, Erion Fate, Simísek, kucky, 0-0
Komentáře (0)