Ohlédnutí
Anotace: čiň dokud můžeš nikdy nevíš kdy skončíš..někdy je opravdu lepší kvalita než kvantita..
Život je jako svíčka, i ta jednou zhasne.
Může zhasnout v půlce nebo shořet celá
I já zavírám každý večer víčka,člověk žasne,
nad tím jak je lehké mít se špatně.
Ptám se než ta svíčka zhasla,svítila dost jasně?
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: Cleris, WAYWARD
Komentáře (0)