Anotace: malá pocitovka...stačilo se venku nadechnout a nechat se jarem pohladit...
Jaro je krásné - skládáš milé básně - mám Tě ráda zlatí - snad to má nemoc nezhatí...
03.04.2008 17:51:00 | toužím.jít.dál
s jarem vstupuje do srdcí slunka zář
zima zavřela svůj snář
a lidé?
těm teplo a láska zbude
31.03.2008 08:21:00 | vodnař
Moc krásné!Lehké a něžné jak Láska sama...;o)
***
Jaro se něžně pohupuje
v bocích, jak kráska mámivá,
srdce vylézá ze své sluje
a něžnou touhou ožívá!
Paprsky slunce prohřívají
mé kosti zimou prokřehlé,
ptáčkové sladce zazpívají
mi píseň Lásky ztracené...
Však něco končí, jiné přijde,
naděje v srdci žije dál,
věřím, že šťastná hvězda vyjde,
život se změní v karneval...
30.03.2008 23:10:00 | Kozoroh 1
jaro..
dělá divy..
jaro..
i mě se líbí..
jaro..
je jako probuzení..
jaro..
a jeho něžné chvění..
30.03.2008 21:20:00 | Bean