Dokonalá aprílová nálada
Anotace: Sice ještě není aprílový měsíc, ale myslím, že to nebrání tomu, mít takovou náladu...
Jako nedopitý hrníček od čaje
/nebo od kávy - jelikož hořká je/
cítím se.
A tak nudím se
nad hořkým dnem.
/tedy životem/
Sladkým úkazem
bývá...
/a má duše zívá/
Když úsměv se vynoří
a smutek... uhoří...
Chápeš?
Nechápu.
Já taky ne.
Aha ...
Dokonalá aprílová nálada
Přečteno 675x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (0)