Probuzení
Nad krajinou zatočil se vítr
touhu měl ve vlasech zapletenou jak loňské bodláčí
jak chmýří pampelišek
slunce dotklo se klasů obilí v letmém polibku
/je tak nedočkavé.../
a den zas o krok blíž
/zas o krok blíž je konec snění/
jitro mezi pilíři noci
jitro s vůní hřejivých dotyků
jitro s bodláčím ve vlasech
tiše oddalo se neodbytné kráse probuzení...
Přečteno 310x
Tipy 11
Poslední tipující: NiQuS, padající do neznáma, Danah, Walentine, hanele m., .K.r.i.s.t.y., WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)