LITERácká LÁSKA
LÁSKO PŘIJĎ
...nevěřím očím ani těm řečem
jsi krásný,ztepilý,obdařen mečem.
Něžný... jak skřivančí píseň
složil jsi pro mne nejednu báseň
oči tvé modravé v mé lůno vnikly
péřová křidélka ke mně se přimkly
nádherné květy kolem mne rozložil
jak anděl krásný se mnou si souložil.
...láska je veliká,slaďounce chutná
včera jsi nepřišel,byla jsem smutná.
Skřivančí pírko mě praštilo do tváře
spadla na zem ta tvá zlatá svatozáře
slzy mi vysušil ze zvadlých květů pyl
byla bych přešťastná kdyby jsi tu byl
prosím tě stále...vzpomínám v žalu
vrať se mi prosím...nechals´tu šálu.
...stále ještě věřím,že tě za deště uvidím
všechno ti odpouštím,za nic se nestydím.
LÁSKO VRAŤ SE
Přečteno 348x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, Ria, Maura, s.e.n, En, Bean, Aťan, Belmon, Boleslava, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)