Pátek chlastu svátek

Pátek chlastu svátek

Anotace: ..co dodat nadpis mluví za vše...každý to zná a kdo říka že ne zná to nejlépe

Život je dneska krásný,je mi nějak fajn.
Dneska se směju,dneska vidím růžově.
Dneska je asi divný den.
Trošku je divný,včera byl jiný.
Včera byl alkoholem prodchnutý,a dnes?
Jen můj žaludek je nadmutý.
Peněžní stav je zvadnutý.
Propila sem snad i valuty.
Po špičkách domů na tuty.
V taxíku krájela zákruty.
Přes všechny překážky,v posteli zvládnuty.
Tak zase čekat az přijde pátek.
Ja povolím si krční oprátek.
A těšit se budu na svátek.
Kdy chlastem se budu chtít vyléčit.
Své zvadlé pocity obměkčit.
A stuhnuté tělo vyvenčit.
Autor Veka, 29.03.2008
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí