Vrana
Letiaca vrana vyberá z výšky
obete svojho besnenia
množí sa v raji
zanechá zvyšky
Sadla ti pod srdce
veľký kryt
hreje ju ako nás
špinu ona nechce
Žiješ s ňou a nevieš o tom
smiech práca mozole
si pre mňa šedou samozrejmosťou
tak ako prebúdzanie každé ráno
Človek si povie
to sa ma netýka
nevidí krásu
v stretnutí človeka
Nevnímal som
prepáč
zavreté oči
otvoril som keď je prázdny dom
Odišiel si-nie nastálo
zatiaľ
tvoj smiech prekričaný reklamou z telky
prestal
Odišiel si ako otec
vrátil sa ako poklad
prečo je také ťažké
niekoho objať
Povedať Mám ťa rád
chcem byť pri tebe
mať ťa po boku
prečo to nie som schopný dať
Čo ak odídeš nastálo
budem sa zožierať
tým nepovedaným slovom,
čo vo mne zostalo.
Máš v ruke ružu
vädne
dajú ti do rúk papierovú
tŕne pôvodné
Niekde tam hore
Niekto pestuje záhon
polievaný modlitbami
ver v jeho zákon
Vyrastie kvet
žltý a voňavý
ak budeš bojovať
ak zvíťazí CHCIEŤ
Ži
Prosím
Komentáře (0)