Anotace: Nedivte se, doma mám kříž s babičkou, co má Alzheimerovu chorobu a už z ní kape na karbit, ale tato báseň není mířena proti ní.Jen si vybíjím vztek a bezmoc.
...na minutu jsem zaváhal jestli se podepíšu pod tip,chtěl jsem jen vrazit kom.Plně jsem pocit pochopil,navíc je skoro perfektně zvládnutý text,čtivost i melodičnost,dost drsné - asi tak jako život - a o životě by se mělo psát,život zdaleka není jenom láska ať už šťastná,zhrzená,nebo ufňukaná,jak by se měkdy zdálo po přečtení několika nebo více básniček.A ta debilní choroba,znám,čeká mě a moje matka už ji má,tak to zvládni a klidně se vyřvi.
29.03.2008 20:31:00 | WAYWARD