Anotace: Pro něco hlubšího, než vůbec dokážu chápat. Pro něco, co protkává každý atom Jsoucna. Pro Jsoucno. Pokud jej vůbec smím vyslovit.
i pro války bych plaka,
pro vyschlou studnu vody ,
plakala bych pro vás ,
i pro chudé vdovy
i anděl by semnou plakal,
jak slyšel by můj žal,
až pláčem by se zalkal,
a srdce by si rval.
náhle pozvedla jsem tvář,
a vidím stát tu anděla ,
ta zasmušelá zář,
kolem se mněse linula,
pak z očí krev mu kanula,
on cítil nové rány,
já hrůzou jenom trnula,
proč trpí tady s námi.?
(snad jsem vám to nepokazila)
06.04.2008 21:54:00 | Sable
Plakala bych okvětní plátky pomněnek,
a nevyčítala si jediný vzdech,
plakala bych a byla šťastná,
že slova pravdy,ač mi nejsou jasná,
mi zazářily do tváře...
Ty jsi moc moudrá bytost Dillu...:-)
05.04.2008 11:57:00 | D´Aninka
Plakala bych zlaté srdce tvé,
kdybych tu čest jej míti dostala,
pak vzpínala bych tiše ruce své,
až na obloze spatřila bych anděla...
31.03.2008 17:50:00 | Badya