Anotace: Posol mi raněné srdce... necítím bolest...
Posledního slova dozněl hlas
vzduchem proplouvá tvůj tichý vlas
a dopadá na prázdné místo v srdci mém
jak slunce zapadá, v místě tak zlém
tak skrytě krutém
za pohlednicí
za krabicí s cukrem
je sůl .... ze zlata...
Vezmi jí...