Metal je...
Anotace: Nejlepší hudební styl 21. století... :-D
Metal kov není,
neboj se znamení.
Metal životem se stává,
proč se toho obává?
Metal není zlo,
o to nikdy nešlo.
Metal je zábava,
co se srdcem zamává.
Metal skvělá muzika je,
u které se to zapije.
Metal své hity má,
superstar se jich obává.
Metal se odlišuje.
někde se blije někde řve.
Metal klasický,
nebo hospodský.
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: lecrecia
Komentáře (3)
Komentujících (3)