meditační seance
náznak meditace poblíž
křivého křesla
slyším svůj úsměv dvojmo
dělá to kruhy
v hlubokém rybníce
snad mě ty řasy udrží
na zčeřené hladině
velkoměsta
POTÁPÍM SE
někde opodál skutečnosti
a doufám že někdy konečně
začnu dýchat
Přečteno 355x
Tipy 7
Poslední tipující: Isobel, C.alwen, f393n6, Danah, Veru
Komentáře (2)
Komentujících (2)