nebesa
Anotace: ...protože tady je všechno falešný
pod jarní třešní..
na naši zahradě..,
sedávám a počítám
včerejší a dnešní ..
malý i velký..
vztahy na obloze..
Všichni se znají
a hrají si ..
tak hezky po spolu ..
jako my na zemi
nikde ne ...
Přečteno 285x
Tipy 11
Poslední tipující: Šerák, jára spots, Lachailla, labuť, Danah, Bíša, W.O.K.O.
Komentáře (2)
Komentujících (2)