Bezejmenná
Z nebe se blesky dolů mračí
a kapky buší do tváře
Já stojím v dešti - to mi stačí
Slza mi oko rozpáře
Prším jak mrak a Slunce skrývám
Podmáčím půdu lesů luk
To jenom občas to tak mívám
A mně už je to všechno fuk
Z hory se valí velký kámen
který mé srdce odměkčí
a s ňákým smutkem už je ámen
Tak je to stejně nejlepší
Kámen jsem odkop hora sténá
jeskyni svou mi otvírá
Já dovnitř vcházím - to se nemá
A mě už to nezajímá
Přečteno 344x
Tipy 16
Poslední tipující: Manon.H, Šťoura, GM, takova, Sigurd II., prostě Zuzana, Nausika, Romana Šamanka Ladyloba, saddova, melebele, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)