Pytel brambor
Anotace: ...stále deprimována tanečními...
"Jako pytel brambor"
směje se mi sboe
těch výtečných tanečnic
co má nápadníků víc
než si můžou přát,
než si já můžu nechat zdát.
"Jo, to je ta lama,
co tančí pořád sama,
pro kterou si nechce nikdo jít"
Jak s tím mám sakra žít?!
Přečteno 270x
Tipy 9
Poslední tipující: veronicie, radexk, jára spots, Psavec, Danah, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)