Anotace: ...jsi láska mého života....věnováno mému synovi, který hopkal cestou do školky mezi kalužemi a výskal..hele mami...zrcadýlka :o)
každý si v tom najde to svoje.je to dobré.fandím ti:)¨))
31.03.2008 14:00:00 | neurobeat
poslední 2 verše se mi líbí nejvíc;-)jinak je vidět že držíš kvalitu, ale četl jsem od tebe lepší (to jen tak )
30.03.2008 21:48:00 | kulishak
ach. to je hrozně velmi krásné... velmi sdělné, abych tak řekla. óóó...
30.03.2008 21:47:00 | Já Esther Ruth