Kdyby se někdo zeptal...
Když řekne mi někdo
„Ukaž mi krásu“
Já mu ukážu tebe
Když zeptá se někdo
„Co je to štěstí“
Já řeknu „býti nebe“
nad tebou
Když zeptá se někdo
„Co je to věčnost“
Odpovím „bez tebe minuta“
Když zeptá se někdo
„Co znamená bezpečí“
řeknu jen „býti svinuta“
ve tvé náruč
Přečteno 655x
Tipy 18
Poslední tipující: Vlk v rouše, Radek.oslov.Šafárik, myší královna, jedam, lady_esik, Petbab, PoeziGirl, Psavec, Duhová, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)