Vzpomínky na želvy
svádím svůj každodenní zápas
s pitomostí
s pitomostí ve mně
i v ostatních
pár pitomců sedí vedle
a s hranou tvrdostí
se snaží ostatní přesvědčit
že jsou vyvolení
světelné křeče
se odehrávají v pozadí
hlavní události se svaly
a s pitomostí
ale jejich nenávist
mi dává zkušenosti
a jejich omezenost
mi dává vědomosti
všechno je jak má být
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: animovaný medvídek Pů, Bíša, takova, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)