pivo rozlitý na ubruse
starej děda se diví
přebral vypil deset piv
pak pár rumů
krabičku cigaret
a dva šluky z jointa
kterej mu podal
výrostek v klobouku
pozvracený kalhoty
rozvázaný tkaničky
žena mu utekla
a děti se mu smějou
ráno zas kocovina
střípky předchozího večera
střepy v hlavě
a pomíchaná realita