POSLEDNÍ DOBOU ČASTO…
Navštěvuji cizí domy
"Byty, které jsme navštívili jen několikrát." (L. Rymeš)
Nechávám se vozit cizími auty
"Vlaky směřující kamkoliv." (L. Rymeš)
Rozlouskávám skořápky cizích těl
a degustuji jádra duší –
"Z různých jmen jsou utkány mé teskné touhy." (L. Rymeš)
Poslední dobou často snídám či večeřím
s pečivem nejrůznější nové pomazánky
(poznávám…jakou kdo dovede)
"Dnes se oběsím po dobrém obědě." (L. Rymeš)
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)