Lež
Anotace: je všude,někdy je těžký ji rozpoznat od skutečnosti
Jak tu tak pozoruji,
ten život jaknám plyne.
Lidé si vyzpěvují
a pravda rychle hyne.
TUPCI vládnou naší zemi
a všichni žijí jen lží.
Ikdyž veselo,přec smutno je mi
Když o pravdě sním...
Lidi!Ty hnusný sobci,
co myslí jen na sebe
a co má druhý v srdci
to už jde mimo ně.
O jak je krásná lež,
je oblečená v krásných šatech,
tohle vše je ale bludné
dělá jen hrozný zmatek.
A co pravda??kde je?
Bloudí po lese....zapomenutá
nikdo jí nepomůže...
Je špinavá a ....strnutá...
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Norlein, colorka, Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)