Anotace: Oj joj! NO to je ale morbidní básnička, docela mne vyděsilo, že něco takového píšu.No hrůza, děs běs...no fůůůj....!
Sbírka: Krajíc života
...tip,tip (to není hlas ptáčka,tojsou dva tipy)
...a obsah nemusí být vždy jen o lásce :-)
31.03.2008 18:34:00 | WAYWARD