Hra

Hra

Anotace: Automatický text

Hra

Prosím tě, nezpívej
neboť nejsem schopna ti naslouchat!
Nemluv na mě,
jelikož tvá slova pro mě navždy zůstanou prázdná
a také se na mne nedívej,
poněvadž tvé oči lžou.

Lhaly tehdy
a lžou i nyní.
Zrádče, ty lháři!
Slibovals pohledem,
zabíjel srdcem.

Tolik lidí tě milovalo
a nespočet jich bylo zklamáno.

Již tě nechci znát,
bavit se s tebou více,
už neobarví se mi dočervena,
při setkání s tebou, líce.

Vše jsi zničil, zahodil,
aniž ses před tím,
tiše,
za nás pomodlil.
Vzala bych tě na milost,
ale jakou to má cenu,
když pro tebe je život, přátelství a láska,
hrou osudu
a já s osudem hýbat nesvedu..
Autor LOMI, 31.03.2008
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: Tymi14, WAYWARD, Traci, blue, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Záleží na pocitech..jen na nich..forma-ospraveditelná věc!

05.04.2008 20:56:00 | Traci

líbí

To AZURE SKY: Vím..slovně to asi za moc nestojí, ale chtěla jsem to napsat a nestydím se za to. Ale děkuji!

03.04.2008 17:31:00 | LOMI

líbí

citlivé vyjádření bolístky na srdíčku
...tak ať už to nebolí :)

03.04.2008 13:01:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel