Jsi bláznivý
Sbíráš střípky ze svejch snů
stáváš se jen panákem
o city ochuzeným chudákem
už odzvonilo dětskejm dnům
R:Jseš bláznivý
když svítá
i když slunce zachází
Jseš bláznivý
když vítá
měsíc slunce nad hrází
Hledíš na světlá stříbrná
tam v dálce, tam všechno začíná
tam taky všechno končí
Někdo tě možná proklíná
v jedné řádce, sliby, které patří nám
neboj- to život nás jen zkouší
R:Jseš bláznivý
Když svítá
I když slunce zachází
Jseš bláznivý
Když vítá
měsíc slunce nad hrází
Přečteno 352x
Tipy 19
Poslední tipující: BARBYE, Ten_bez_přezdívky, pejrak, Vlk v rouše, Roger, Psavec, jedam, rry-cussete, Bíša, blue, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)