Bolest
Proč já tady jsem?!
Tady jsem??!
Tady jsem???!
Jsem
nehet vrytý do kůže,
jsem
ostrá jak trn od růže!
Proč já tady jsem?!
Tady jsem??!
Tady jsem???!
Jsem
hnis tekoucí z rány,
jsem
jak postřelené vrány!
Proč já tady jsem?!
Tady jsem??!
Tady jsem???!
Jsem
jizva dvakrát zašitá,
jsem
krev zbytečně prolitá!
A tak tady jsem!
Tady jsem!!
Tady jsem!!!
A když mě zahubíte,
stejně se vrátím zpátky-
nikdy se nezbavíte
bolesti mezi řádky!
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: J.U. Ray
Komentáře (0)