Zrcadlo
Anotace: malá holčička se s úsměvem na xichtě potichu zhroutila..prej
Je mi zle!zle!!zle!!!
Když se vidím
v zrcadle!
Zatuchlý překupník
ryzího hnusu,
zchátralý odborník
padlého vkusu.
Je mi fakt zle!zle!!zle!!!
Když se vidím
v zrcadle!
Podomní obchodník
s všelidskou špínou,
bylo by snad lepší
ten xicht zakrejt hlínou!
Je mi zle!
Zrcadla prej někdy lžou...
Přečteno 353x
Tipy 11
Poslední tipující: poustevník Jirka, J.U. Ray, pejrak, CorrimsonTom, colorka, Psavec, Nút, MalaIzis
Komentáře (6)
Komentujících (6)