Anotace: dost jsem přemýšlela jestli sem tuhle básen zařadím,je to už dávno co jsem jí psala...
Ahojky, pěkná a jde z ní cítit co cítíš, doufám, že se opravdu neřežeš. Jinak třetí sloka je jiná než ostatní :)
26.11.2013 11:32:19 | Laminie
Ahojky, no tý jo... vážně máš ráda Karka Kryla?? Tak to je super, protože člověk by řekl, že je to trošku jiná generace, ale najednou se poslední dobou potkávám s tím, že láska a obdiv k němu je vlastně záležitost i nás - náctiletých - a to je přece super :)
02.04.2008 16:02:00 | Puck