(jedovatý) Stín
Anotace: Pokus o písňový text o tom jak se asi cití váš stín.
Jsem jenom jenom stín,
shluk siločar,
Jsem šarlatový anděl
a jde ze mě strach!
Jsem stvořitel nářků
dnů na přeskáčku,
jsem svůj a přesto cizí,
mám podobu všech lidí,
jsem zloděj citů
a čas je můj kat!
Včera jsem dýchal a byla to lež,
ze šerosvitu utkaný svět.
Ticho je lhář
a podoby mění
než najde svou tvář
kterou smutek vábí.
Jsem jenom stín,
shluk siločar,
jsem ohořelý anděl - tajemný vrah!
Jsem stvořitel nářků,
dnů na přeskáčku,
jsem svůj a přesto cizí,
jsem ozvěna co chybí,
jsem u konce s dechem a můj dech je ha!
Teď mám v srdci dýků a na rtech jed,
do šerosvitu zakletý svět
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Kaaťa
Komentáře (2)
Komentujících (1)