Proč jsem pro Tebe zrnko prachu?
Sedím tu v temném pokoji
s hlavou plnou myšlenek.
Možná přemýšlím o naději,
hlavu mám plnou hádanek.
Proč na Tebe stále myslím
a oči plné soli mám,
když tak po večerech přemýšlím,
jak se postavit tvým náladám.
Připadám si jako zrnko,
zrnko prachu na chodníku.
A ty na chodníku,lásko
Proč jsem pro Tebe jen zrnko prachu???...
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: Rbb, Norlein
Komentáře (2)
Komentujících (2)