Když ztratíž úsměv...
Anotace: U nikoho nemůžeme vidět stále ďolíčky... ale bude líp
Když ztratíž úsměv
a s nikým nemluvíš,
v žaludku tlačíš hněv
a z úst pliveš pryž...
bude líp a ty to víš
...když si říkáš:,,Už to nevydržim!¨
bojíš se podívat někomu do očí
v klidu polož hlavu na můj klín
knedlík v krku už nebude tvůj kočí!
Proč tě tak trápí?
Proč tě sužuje?
Tvrdý chlap s kápí
depresi buduje?
VZEPŘI SE KONÍČKU
PŘESEKNI OJE!
tohle mám v malíčku
já už vím svoje...
Přečteno 477x
Tipy 4
Poslední tipující: Anneli, prostě Zuzana, jedam, Já Esther Ruth
Komentáře (6)
Komentujících (4)