KRÁSNÉ MILOVÁNÍ JE V HÁJI

KRÁSNÉ MILOVÁNÍ JE V HÁJI

Anotace: ...

Uháním o závod předběhnout chtíč
...nelze ho uchopit tak jako míč
Popadnu něžnější přítulné pohlaví
...mluvení utichá ulehlo v hájoví.

Paprsky hřejivé ustlaly v jeteli
čtyřlístky pod těly spolu se tetelí
...jak klubko hadů zmítají se těla
záchvěvů tisíce oslabí je zcela.

Bořím se do tebe polibky saji
vysávám teplo tvé...cítím se v ráji.

V nitru tvém žádoucím zahnízdil pták
nad námi ve slunci tyčí se mák
jeden ti utrhnu přiložím ke rtům
barvy se splývají naproti vzdechům.

Jen honem a ještě... ještě a honem
pojďme se schovat tam za tím stromem
ve stoje opřeni v stoletou lípu
lásku si říkáme bez dlouhých triků.

Krůpěje potů vytváří kaluže,
já ani on i ona už...ni málo nemůže.

Společnou pěšinou dva lidé se šinou
k sobě se přeněžně ještě stále vinou
jenom pár chvilek,až tam k tomu stromu
přehodit vyhýbku...každý ke svým domů.
Autor WAYWARD, 01.04.2008
Přečteno 308x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Trophy, s.e.n, Danah, Chránič Zubů, Čarokrásná dívka od vedle, Juan Francesco de Faro, Aťan, Pavelpaja, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jsou i lásky řekla bych složité
a přesto jsou nádherné a není lehké se jich vzdát.

02.04.2008 20:32:00 | s.e.n

líbí

I ti nejlepší z nás jsou s to chtíčem tak maximálně udržet krok, a to jen občas.

02.04.2008 09:44:00 | Juan Francesco de Faro

líbí

Jo,jo,jo a zapomínáš ka komáry a ovády. Jednou jsem byl tak seštípaný, že jsem se drbal jako prašivý pes.

01.04.2008 23:12:00 | Psavec

líbí

Dýchá to na mne smutek, nevím, možná ten konec, kde každý jde svojí cestou, jakoby někam jinam ...

01.04.2008 21:43:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel