Na počátku... byla lež
Anotace: bez rýmů, ale se smyslem... nesmyslem.
Na počátku bylo slovo.
A to slovo bylo lež.
Na počátku byl Bůh,
a ten naučil lidi lhát.
Na počátku bylo světlo,
Bůh ho ve lži změnil na tmu.
Na počátku byly stvořeny hvězdy,
leč to byly černé díry.
Luxfero, nejkrásnější z andělů,
byl svržen pro pravdu do pekel.
Pak byla stvořena láska,
největší ze všech lží.
Chci pátrat a hledat,
kde pravda je, a kdo k ní náleží.
Přečteno 263x
Tipy 7
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, estrellita, NikitaNikaT., Uriziler
Komentáře (4)
Komentujících (3)