Přání k narozeninám
Anotace: Tak krásné přání jsem si nemohla nechat jenom pro sebe. Je to přání od Marušky - s.e.n. Však posuďte... Maruško moc děkuji. ;-))
Milá Verulko!
Znám tě už nějakou chvíli
nejdřív podle básniček,
které se mi hodně líbí
a též podle obrázku
i když jsme se uviděly
být muž-myslím na lásku.
Sympatie kamarádství
to náhle nás přepadlo,
jak léta bychom se znaly
nebylo to divadlo.
Ať se splní tvoje plány
o kterých jsi mluvila,
abys pořád jako nyní
z kytiček se těšila.
Srdečně bych chtěla přát,
aby se ti dařilo
a zdraví co nejlépe
dobře tobě sloužilo.
Každý máme v srdci skryto
jedno tajné přáníčko
přeji moc, ať se ti splní...
potěší tvé srdíčko.
Každý den též trochu lásky
co pohladí dušičku
a hned ráno vykouzlí ti
příjemnou náladičku.
Na ta všechna moje přání,
nalévám si vína číš
a ty udělej to samé,
ať to řádně oslavíš!
Tvoje kamarádka Marie
Přečteno 934x
Tipy 21
Poslední tipující: zzlatý, Žqáry, Psavec, s.e.n, WhiteSkull, Bíša, jedam, Lota, just me, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)