Holka z Prahy
Anotace: To jsem chtěl jednou napsat blues... =)
Kouř z cigaret
a tvůj horký dech,
a prázdná sklenice jako symbol nekonečna.
Světla předměstí,
nic ti nevěstí,
to jen v ulicích tam chodí lehká slečna.
Sedíš vedle mně,
trochu tajemně,
a přesto odhalená v záchvěvech toužení.
A další sklenka,
je podobenka,
mého sametově hebkého soužení.
Tvé probuzení,
při kuropění,
už jen matné vzpomínky a bolest hlavy.
A večer znovu,
stát na rohu,
budeš, na předměstí Prahy.
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Isobel, estrellita
Komentáře (0)