tak rychle běž na přechod pro chodce,třeba na druhé straně chodníku potkáš někoho kdo půjde stejným směrem,nádherná báeň
02.04.2008 12:27:00 | Belmon
...jaro kolem nás, jaro V NÁS... ;-) Stesk je zima, musí odejít, měla jen nachystat půdu pro nový ŽIVOT... :-)
02.04.2008 07:17:00 | Pavelpaja
Je kásná jarní a neboj, jaro za Tebou určitě přijde a bude krásně vonět :o))... moc Ti to přeju !
01.04.2008 22:21:00 | labuť
Trchu smuténková básenka, ale četla se mi celkem aj s lehkostí ... jj, jaro a my jsme sami ... také bych ho chtěla vítat se svým milým, mno, třebas se ještě dočkám, po dnešním dni ... super!!! :o))
01.04.2008 21:57:00 | NikitaNikaT.