Oči
Anotace: Oči jsou pro nás taková samozřejmost že o nich často ani neuvažujeme.
Jednou si vezmu okno na záda
a odnesu až do lesů
Tam otevřu ho k slepým pařezům
odtrhnu závěs pavučin a vykloním se zhluboka
Zelené číše listů za oknem
Slunce v nich perlí jako šampanské
budu z nich pít až dopiju je do stínů
Poslední kapky spadnou světluškám
Stříbrnou cestou zpátky k neonům
mé okno pomůže mi měsíc nést
Doma ho tiše opřu o stěnu
zavřu zas dokořán a rozsvítím
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)