Nemám slov, překrásná báseň, ač je podobná básni pana Vrchlického...*:)
05.06.2010 15:30:00 | PIPSQUEAK
Jj, někomu stačí trochu lásky, někdo ji potřebuje snad lán, či horu ... ale roztrhat se za každou cenu ... nevím, na to nestačí jen trocha lásky. Jinak se mi dílko líbí.
02.04.2008 09:21:00 | NikitaNikaT.
...pro trochu lásky
...pro od smíchu vrásky
...pro štěstí jiskření
...pro něžné stvoření
krásnou kytičku vážeš :-))
02.04.2008 07:59:00 | Lorraine
Sakryš, no to je v pytli, já mám úplně stejně nazvanou básničku v kompu, začíná obdobně, ale není o tom stejném. Tak až ji doupravím, tak mrkni, cha. Teda to je náhoda, ikdyž asi máme všichni vritou tuto báseň v hlavě i srdci :O)
02.04.2008 00:36:00 | Jahudkka