Dejte pokoj s jarem, začne lítat ten hnusnej hmyz
jako ovádi, mouchy masařky, komáři, kteří si zvyknou
na Raid, začne pálit slunko, kdo to přežene, postihne
ho rakovina kůže,...
Dávám přednost chladnějšímu klimatu, kde vás tyhle
neblahé vlivy jentak nepotkají.
08.05.2008 14:05:00 | jehlaspichlas
moc krásné verše... vem mě na procházku ke studni .. taky bych si trochu nabrala ...
09.04.2008 11:32:00 | ni.va
pěknej závěr... moc
a tělo léty počmárané, to jsme vlastně všichni čím dál víc... barevní... to nezní špatně
03.04.2008 18:38:00 | Trdlo
starý příběh, stará slova...
moc ráda sem ho četla znova
krásně si to zaznamenal
jak ten muž a jedna žena
v jarní náladě
doma nebo v zahradě...
jo, taky už su potichu
po hříchu...
:o)
03.04.2008 12:50:00 | hanele m.
Pravdu díš... někdy v nejlepším přestat...je ale kříž... to netíká se básně Tvé... Ty dál piš ! :o))
02.04.2008 10:29:00 | labuť